Home | Over Ons | Team Gimago | Werken bij Gimago

 

Ontdek de bruisende evenementen branche!

 


STAGIAIR(E) per 1 september 2017

Gimago ontwikkelt en organiseert samen met haar klanten optimale maatwerk-evenementen en –incentives. Gimago streeft naar een optimale vertaling van gevoel en imago van de klant in het vormgeven van haar evenementen of incentives. Daarnaast zijn we ook nog het leukste bureau van Noord-Holland!

Als stagiair bij Gimago Business Events ga jij daar deel van uitmaken. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien in het vak van evenementenorganisatie. Tijdens je stage leer je veel over evenementenorganisatie en -uitvoer. Het kan een stage worden waar je in je toekomstige carrière nog veel aan zult hebben!

Als medewerker van Gimago Business Events kruip je in de huid van de opdrachtgever. Samen organiseer je hét event dat voldoet aan de wensen en behoefte van de opdrachtgever. 

Wij zijn een kleine onderneming en daardoor word je betrokken bij de organisatie van het evenement van A tot Z! Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

-           Offertes aanvragen
-           Conceptvoorstellen schrijven
-           Telefonische acquisitie
-           Bezoeken van potentiële opdrachtgevers
-           Locaties bezoeken
-           Draaiboeken schrijven
-           Assisteren tijdens de uitvoering van evenementen
-           Algemene office zaken: zoals telefoon aannemen, archiveren en lunch voorbereiden

Kortom, een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid binnen een gezellig team! Ben jij een enthousiaste HBO student en is deze stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan een e-mail met een motivatiebrief en CV met foto t.a.v. Suzanne van Gaalen naar s.vangaalen@gimago.nl.

Vacature stageplaats Gimago Business Events 2017


OPEN SOLLICITATIE

Staat er op dit moment geen passende vacature op onze website en heb jij interesse in een functie in de evenementenbranche? Gimago is altijd opzoek naar nieuw talent! Stuur je open sollicitatie met CV sturen naar s.vangaalen@gimago.nl.