Home | Over Ons | Team Gimago | Werken bij Gimago


 Team Gimago

Gisèle Goossens - Algemeen Directeur
Connect met Gisèle op LinkedIn

Gisele is hét gezicht van Gimago, een zeer professionele en toegewijde
evenementenspecialist in zowel binnen- als buitenland.

Ze runt haar bedrijf met passie en veel plezier, houdt van haar gezin met 2 kinderen, reizen, koken en staat graag op de tennisbaan.

Wilt u iets bijzonders organiseren, Gisèle trekt alles uit de kast!

Esther Zonneveld - Creative Manager
Connect met Esther op LinkedIn

Esther is de duizendpoot binnen Gimago. Waar cijfers echt haar ding zijn, is haar creativiteit zo nodig nog groter. 

Esther weet bijvoorbeeld van een oude scheepswerf een niet te herkennen feestlocatie te maken. 

Buiten dit is zij een geweldige collega. Haar passie voor koken in combinatie met haar Limmense nuchterheid maken haar een heel fijn mens.

Suzanne van Gaalen - Eventmanager
Connect met Suzanne op LinkedIn

Altijd zoekend naar meer, anders en beter. Dat is kenmerkend voor Suzanne.

Met de  kennis en ervaring die ze in de afgelopen jaren heeft opgedaan in de evenementen branche is Suzanne een waardevolle aanvulling voor het team van Gimago. Ze werkt graag met mensen en houdt van een beetje druk op de ketel, want onder druk… worden diamanten gemaakt! Suzanne zet zich met haar organisatie talent, planmatig inzicht en enthousiasme graag in om uw evenement er 1 met gouden linten te maken.

Lisette Lanfermeijer - Project- / Office Coördinator
Connect met Lisette op LinkedIn

Lisette heeft een passie om evenementen tot in de puntjes te organiseren. Zij gaat hierbij geen enkele uitdaging uit de weg om haar opdrachtgever te doen verbazen. Vind het heerlijk om met mensen samen te werken aan een bijzonder evenement.
Denken in oplossingen staat bij Lisette centraal.

In haar vrije tijd houdt ze van koken en reizen. Dit laatste is voor haar een bron van nieuwe inspiratie en een uitgelezen mogelijkheid om te leren van andere culturen.

Maaike Entius - Project Coördinator
Connect met Maaike op LinkedIn

Een lach op het gezicht van een klant is waar Maaike het voor doet.

Zelf is ze spontaan en ziet altijd het positieve in situaties. De allergrootste uitdaging voor haar is het creëren van iets wat er nog niet is, het onmogelijke mogelijk maken. Out of the box denken is dan ook iets wat ze graag doet.

Maaike houdt van gezelligheid en door haar ervaring in de horeca weet ze precies wat een goed feestje nodig heeft.

 

 

 

Nicole Farias Martinez - Stagiaire
Connect met Nicole op LinkedIn

Haar persoonlijkheid is het beste te omschrijven als: leergierig, bescheiden en betrouwbaar. Nicole is een studente die alles tot in de details wilt uitwerken en zich altijd graag ontwikkeld en haar kennis graag wilt delen. Haar interesse ligt bij de eventbranche en binnen Gimago wilt ze graag ervaring opdoen.

In haar vrije tijd is ze een echt familiemens. Ze kijkt graag naar voetbal en is ook vaak in een voetbalstadion van AZ Alkmaar te vinden.

Larissa Boon - Stagiaire
Connect met Larissa op LinkedIn

Larissa is een enthousiaste en creatieve studente aan het Nimeto in Utrecht. Zij is vanaf februari onze nieuwe stagiaire.

In haar vrije tijd is ze graag bezig met fotograferen of ontwerpen. Ze haalt haar inspiratie uit de mensen om zich heen en krijgt vaak goede ideeën na een wandeling in het bos of in de stad. 

Samen met Gimago gaat Larissa nieuwe inspirerende ideeën bedenken en vormgeven.