Home | Over Ons | Team Gimago | Werken bij Gimago


 

Gisèle Goossens - Algemeen Directeur
Connect met Gisèle op LinkedIn

Gisele is hét gezicht van Gimago, een zeer professionele en toegewijde
evenementenspecialist in zowel binnen- als buitenland.

Ze runt haar bedrijf met passie en veel plezier, houdt van haar gezin met 2 kinderen, reizen, koken en staat graag op de tennisbaan.

Wilt u iets bijzonders organiseren, Gisèle trekt alles uit de kast!

 

 

 

 

 

Suzanne van Gaalen - Eventmanager
Connect met Suzanne op LinkedIn

Altijd zoekend naar meer, anders en beter. Dat is kenmerkend voor Suzanne.

Met de  kennis en ervaring die ze in de afgelopen jaren heeft opgedaan in de evenementen branche is Suzanne een waardevolle aanvulling voor het team van Gimago. Ze werkt graag met mensen en houdt van een beetje druk op de ketel, want onder druk… worden diamanten gemaakt! Suzanne zet zich met haar organisatie talent, planmatig inzicht en enthousiasme graag in om uw evenement er 1 met gouden linten te maken.

Lisette Lanfermeijer - Project/Sales Coördinator
Connect met Lisette op LinkedIn

Lisette heeft een passie om evenementen tot in de puntjes te organiseren. Zij gaat hierbij geen enkele uitdaging uit de weg om haar opdrachtgever te doen verbazen. Vind het heerlijk om met mensen samen te werken aan een bijzonder evenement.
Denken in oplossingen staat bij Lisette centraal.

In haar vrije tijd houdt ze van koken en reizen. Dit laatste is voor haar een bron van nieuwe inspiratie en een uitgelezen mogelijkheid om te leren van andere culturen.

Maaike Entius - Project/Sales Coördinator
Connect met Maaike op LinkedIn

Een evenement waar nog lang over nagepraat gaat worden met een lach op ieders gezicht is waar Maaike het voor doet.

Zelf is ze spontaan en ziet altijd het positieve in situaties. De allergrootste uitdaging voor haar is het creëren van iets wat er nog niet is, het onmogelijke mogelijk maken. Out of the box denken is dan ook iets wat ze graag doet.

Maaike houdt van gezelligheid en door haar ervaring in de horeca weet ze precies wat een goed feestje nodig heeft.

 

 

 

Reneé de Feitjter - Project/sales Coördinator

Connect met Reneé op LinkedIn

Tijdens haar opleiding Hotel- & Eventmanagement heeft Reneé uiteenlopende stages gelopen in de horeca, hotellerie en evenementenorganisaties. Hierdoor weet zij wat het is om de perfecte service te verlenen. Een evenement waarbij gasten volledig in de watten worden gelegd, daar staat Reneé voor. In haar vrije tijd houdt ze van alles wat met eten & drinken te maken heeft; koken voor familie en vrienden doet ze dan ook graag.

Nicole Farias Martinez - Administratief medewerker
Connect met Nicole op LinkedIn

Haar persoonlijkheid is het beste te omschrijven als: leergierig, bescheiden en betrouwbaar. Nicole is een studente die alles tot in de details wilt uitwerken en zich altijd graag ontwikkeld en haar kennis graag wilt delen. Haar interesse ligt bij de eventbranche en binnen Gimago wilt ze graag ervaring opdoen.

In haar vrije tijd is ze een echt familiemens. Ze kijkt graag naar voetbal en is ook vaak in een voetbalstadion van AZ Alkmaar te vinden.

Roos de Groot - Stagiaire

Connect met Roos op LinkedIn

Als studente Facility Event management doet ze haar ervaring op bij Gimago binnen de evenementenbranche. 

Voor Roos ligt de lat nooit hoog genoeg en is niets te gek. Daarnaast wordt ze erg enthousiast van het bedenken van nieuwe creaties. Ze is sociaal en werkt graag in een teamverband. Mede door haar horecaervaring is ze dienstverlenend en flexibel ingesteld. 

In haar vrije tijd houdt ze ervan om leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Één van haar grootste dromen is om later een eigen bedrijf op te starten binnen de evenementenbranche.