Hart & Zieldag nov. 2017

Posted By on november 22, 2017 in Events |

Hart & Zieldag nov. 2017

Hart & Zieldag 2017, vrijwilligersdag, 60 personen

Jaarlijks organiseert Gimago een vrijwilligersdag voor een van zijn opdrachtgevers. Dit jaar was het thema 'kind' waarbij de vrijwilligers aan de slag gingen bij twee scholen. Bij de eerste school is een sponsorloop georganiseerd voor 600 kinderen waarbij geld werd opgehaald voor het project 'muziek maakt school'. Bij de tweede school hebben de vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en werd de hele school geverfd. Tijdens het verven werd met de kinderen een kleuterwandeling gedaan. Wat hebben de kinderen en vrijwilligers genoten van deze sportieve dag en wat zijn ze blij met het geld dat is opgehaald voor het muziekproject en een opgeknapte school!

Share This