Wedding Grace & Philip aug. 2017

Posted By on september 18, 2017 in Cases, Events |

Wedding Grace & Philip aug. 2017

Augustus 2017, Wedding, 60 gasten

Twee mensen, twee culturen, twee dagen, vol liefde, vol geluk en zonneschijn… om nooit te vergeten.

Al ruim een jaar leefde Grace & Philip toe naar hun ‘huwelijksweekend’ maar begin september was het zo ver, eindelijk mochten ze elkaar het jawoord geven. Grace is opgegroeid in Korea en Philip in de VS. Dus wat is een mooiere halverwege deze twee continenten dan onze Hoofdstad; Amsterdam?!

Eenieder arriveerde op eigen gelegenheid in Nederland en het eerste gezamenlijke event was een boottour door de Amsterdamse grachten. Onze internationale gasten wisten niet wat ze zagen! Zoveel historie, cultuur en een sloep als deze midden in de stad. Heerlijk onbezorgd genieten en bijkletsen met elkaar! De zaterdagavond werd afgesloten met een traditionele Indische rijsttafel aan het Rembrandtplein waarna de gasten het uitgaansleven van Amsterdam nog even konden ervaren.

Het bruidspaar ging op zaterdagavond laat al richting Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort-Noord. Een sprookjesachtige locatie tussen eeuwenoude bomen midden in het nationaalpark Zuid-Kennemerland. Vanuit de binnenstad van Amsterdam kwam de bus met gasten op zondagmiddag bij Landgoed Duin & Kruidberg aan waarna de gasten zich gingen voorbereiden op de festiviteiten van die dag. De kappers en visagisten stonden voor de dames gereed. Rond de klok van 16:00 uur vond in een romantische setting het jawoord plaats. Het glas werd gebroken, als Joods teken van onomkeerbare keuzes en liefde. Alles geheel aangekleed met mooie bloemdecoratie en een strijkkwartet voor de muzikale omlijsting. Tijd om de liefde te vieren met bubbels en vele ontroerende speeches op het terras in het ondergaande zonnetje. Aansluitend werd een diner geserveerd in Restaurant De Vrienden van Jacob bereid door sterren chef Alain Alders. Wederom een geheel nieuwe ervaring voor deze twee culturen door Grace & Phil samengebracht op deze bijzondere plek.

Na de openingsdans barstte het feest los. In een laan van sterretjes kwam het bruidspaar de feestlocatie binnen waarbij ze werden toegezonden door ras entertainer Joost. Wij hebben zelden zoveel enthousiasme op de dansvloer gezien. Als kroon op de avond werd in de Joodse traditie de Hava Nagila gedraaid waarbij het bruidspaar op stoelen de lucht in gingen en de gasten hier gearmd en in cirkels omheen dansten.

Oneindig veel plezier en mooie herinneringen voor het leven.

 

Share This