Groningen Discovery Sept. 2017

Posted By on september 18, 2017 in Cases, Events |

Groningen Discovery Sept. 2017

September 2017, partneruitje, 25 personen

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, de Groningen Discovery kon van start gaan. Daar stonden ze dan, ‘s morgens vroeg in één lange rij, 12 cabrio's! De heren keken hun ogen uit. Welke auto zouden ze krijgen? De BMW, Audi, Porsche of misschien wel de Jaguar! De sleutels werden verdeeld en elke auto werd voorzien van een boekje met daarin de route en diverse opdrachten die onderweg gemaakt moesten worden. Al rijdend in een cabrio konden punten verzameld worden door het uitvoeren van hilarische foto opdrachten, woordpuzzels, muziekfragmenten en het afleggen van een spectaculaire hindernis. Natuurlijk werd er onderweg gezorgd voor een koffiestop en lunchbreak. Ook een kleine bierproeverij,  mosterd proeven bij een mosterdmakerij en rondleiding in een typisch Groningse borg mochten niet ontbreken. De dag werd afgesloten met een borrel en een uitgebreid 4-gangen diner in het Prinsenhof. Wat hebben de heren genoten en wat was dit leuk en speciaal om op deze manier Groningen te ontdekken, waar de heren in hun jongere jaren allen hebben gestudeerd. Op naar het volgende jaarlijkse evenement!

 

Share This