Vrijwilligersdag Juni. 2017

Posted By on juni 28, 2017 in Cases, Events |

Vrijwilligersdag Juni. 2017

Juni 2017, Vrijwilligersdag, 180 personen

Jaarlijks organiseert onze opdrachtgever in maar liefst 160 landen een vrijwilligersdag. De thema’s duurzaamheid en bewustwording van de maatschappij vormen een rode draad tijdens dit evenement. De medewerkers van onze opdrachtgever kunnen zich aanmelden voor vrijwilligerswerk bij een aantal uiteenlopende maatschappelijke en/of duurzame initiatieven. Met de vrijwilligersdag kunnen de medewerkers zich inzetten voor de maatschappij en iets terug doen voor de gemeenschap. De normale werkzaamheden van de medewerkers worden voor één dag aan de kant gezet, om zich volledig in te kunnen zetten voor een maatschappelijk project. Met deze dag dragen de medewerkers wereldwijd hun steentje bij aan lokale organisaties. Dit jaar varieerde de organisaties van, meer werken in het groen tot dat handen uit de mouwen steken op een kinderboerderij. Van ouderen een onvergetelijke dag bezorgen tot het opruimen van afval en plastic in de natuur. Met meer dan 12 lokale goede doelen, hebben de medewerkers deze dag prachtig resultaat verricht.

Na een dag hard werken, werden de medewerkers ontvangen bij Parkcafé Groen te Hoofddorp. Hier konden de gasten genieten van een welverdiend diner en natuurlijk een bijbehorend drankje. Onder het genot van de barbecue konden de medewerkers gezellig napraten over de enerverende dag.

Share This