Joins Forces juni. 2017

Posted By on juni 29, 2017 in Cases, Events |

Joins Forces juni. 2017

Juni 2017, Bedrijfsuitje, 165 personen

Op kantoor werden de medewerkers opgehaald door twee drilsergeanten. De gezamenlijke lunch werd onderbroken en de medewerkers meteen klaar gestoomd voor een zeer actieve dag. De legeroveralls lag al klaar en de warming-up werd uitgevoerd in de centrale hal van het bedrijf. De groep werd in teams ingedeeld, de teams waren vernoemd naar het NAVO-spellingsalfabet. Op het evenemententerrein van Spaarnwoude werden diverse militaire activiteiten uitgevoerd, zoals global positioning system game, minefield challenge, the obstacle run, wooden raft en ready, aim, fire! Na een zeer actieve dag werden de gasten per legervoertuig vervoerd naar het strand. Daar kon genoten worden van het prachtige weer. Met een heerlijke barbecue en de lounge muziek van de DJ werd de dag op een mooie manier afgesloten.

Share This