“Wie is de Mug” juni. 2017

Posted By on juni 28, 2017 in Cases, Events |

“Wie is de Mug” juni. 2017

Juni 2017, Bedrijfsuitje, 80 personen

In een restaurant aan de Grote Markt in Haarlem werden de medewerkers ontvangen met koffie of thee en een zoete lekkernij voor een speluitleg van “Wie is de Mug”. Dit spannende spel werd gespeeld in het centrum van Haarlem. Het doel van de dag was het ontmaskeren van “de Mug”. De Mug kon ontmaskerd worden door het beantwoorden van diverse vragen en het uitvoeren van opdrachten in de stad. Tijdens het bezoek aan Haarlem mocht een kijkje in de bierproeverij van de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie vanzelfsprekend niet ontbreken. Rond de klok van vijf uur werden de gasten verwacht in het restaurant voor een drankje en een gezellige walking dinner. Op dat moment steeg de spanning tot het hoogte punt, aangezien het winnende team tijdens het diner bekend werd gemaakt.  

Share This