Incentive de Veluwe juni. 2017

Posted By on juni 28, 2017 in Cases, Events |

Incentive de Veluwe juni. 2017

Juni 2017, Partneruitje, 50 personen

Twee nachten overnachten op de Veluwe. Na ontvangst met een borrel en een gezellig samenzijn, werden de gasten de volgende dag opgehaald door een authentieke paardentram en tweespan koetsen. Met deze vervoersmiddelen werden de gasten vervoerd naar een evenemententerrein, waar bij aankomst de groep in tweeën werd gesplitst. De eerste groep ging per koets Cross Country rijden door de schitterende bosrijke omgeving van Bussloo. De tweede groep ging schapen drijven onder toeziend oog van een professionele herder. Na de activiteiten werd de groep per koets en paardentram naar hun lunch locatie gebracht, waar heerlijk genoten werd van de lunch. Na de lunch werd de groep vervoerd naar het centrum van Deventer, waar een enthousiaste stadsgids de groep rondleiden door het oude handelshart van Deventer. Na een actief dagprogramma kon er ’s avonds volop genoten worden van een heerlijk vijf gangen diner. De volgende dag na het ontbijt was het alweer tijd om huiswaarts te keren.

Share This