Incentive Lissabon mei. 2017

Posted By on juni 28, 2017 in Cases, Events |

Incentive Lissabon mei. 2017

Mei 2017, incentive, 95 personen

De incentive naar Lissabon was een super gave combi van meetings in een trendy hotel en een interactief leisure programma met diner in het hart van de stad. Het leisure programma bestond uit het verkennen van de stad Lissabon. De verkenningstocht ging door middel van fietsen en GoCars. Wat is een betere manier om na een lange dag vol met meetings, wat actiefs te gaan doen. Met een mix van gewone en elektrische fietsen ontdekten de gasten de fietsvriendelijke stad. Daarnaast was er de mogelijkheid om met GoCars de stad te ontdekken.

Vanzelfsprekend was team Gimago van begin tot het eind aanwezig om het evenementen tot een succes te laten verlopen.

Share This