High tides, Good vibes juni. 2017

Posted By on juni 29, 2017 in Cases, Events |

High tides, Good vibes juni. 2017

Juni 2017, Bedrijfsfeest, 175 gasten

“High tides, good vibes!” Dat was het gevoel wat wij de medewerkers dit jaar mee wilde geven. Wat hadden we prachtig weer dit jaar! Zon, zee, strand, zomerse drankjes en gezellige strandactiviteiten vormden samen de ingrediënten van een zeer geslaagd bedrijfsfeest. Op deze dag was voor ieder wat wils, diverse leuke activiteiten welke gerouleerd konden worden. De snelheid van de wind ervaren kon met het powerkiten. Niet zo sportief, maar wel erg creatieve. Dit was geen probleem, de mooiste zandsculpturen konden gemaakt worden onder leiding van vakkundige begeleiding. Na de sportactiviteiten kon genoten worden van het mooie weer met de lekkere beats en relaxte loungemuziek op de achtergrond van de DJ. Het was een zeer geslaagde actieve dag op het prachtige strand van Zeeland. 

 

Share This