Festa del Sole Juni. 2017

Posted By on juni 29, 2017 in Cases, Events |

Festa del Sole Juni. 2017

Juni 2017, Bedrijfsfeestje, 140 personen

De avond stond volledig in het teken van Italië. De gasten werden daarom ook welkom geheten met Italiaanse live muziek en een lekkere prosecco. De heerlijke Italiaanse geuren uit de keuken kwamen je al tegemoet. Met de sferen en de aankleding van de locatie gaven we onze gasten het gevoel dat ze zich in het Italiaanse Toscane bevonden. Na het Italiaanse dinerbuffet stond een barista klaar om diverse kopjes koffie te maken. Naast de koffie werd ook het dessert uitgeserveerd met onder andere glaasjes tiramisu, vers fruit en panna cotta. De gasten hadden deze avond alle gelegenheid om met elkaar bij te kletsen of een gokje te wagen bij de Roulette en Blackjacktafels.

Share This