Bedrijfsfeest: “Het Foute Feest” mei. 2017

Posted By on juni 28, 2017 in Cases, Events |

Bedrijfsfeest: “Het Foute Feest” mei. 2017

Mei 2017, Bedrijfsfeest, 150 personen

'Het Foute Feest’ was dit jaar het thema van een bedrijfsfeest. Het was een geweldig feest, waarbij de verkleedkist van zolder was gehaald voor de meeste Foute outfit, niks was namelijk fout en alles mocht. Met het prachtig weer op deze dag werd de Smokey Joe BBQ aangestoken en konden de gasten genieten van heerlijke gerechtjes ook vanuit de diverse street food stations. Terwijl de gasten aan het genieten waren van het eten en het prachtige uitzicht over de rozentuin, klonken hier en daar al wat foute nummers door de boxen. Dit kon maar één ding betekenen, namelijk de DJ is in ‘Da House’ en was klaar om het Foute Feest te laten beginnen. De gehele avond werd compleet gemaakt met een LED dansvloer. Al met al werd het een knotsgekke avond.

Share This