Incentive Milaan apr. 2017

Posted By on april 26, 2017 in Cases, Events |

Incentive Milaan apr. 2017

April 2017, Incentive, 160 personen

Een bezoek brengen aan Milaan, wie wilt dat niet! Afgelopen week heeft Gimago 160 gasten kennis laten maken met deze prachtige stad. De eerste dagen stonden diverse meetings op het programma.

Na de meetings was het tijd voor een leisure programma. De gasten hebben kennis gemaakt met verschillende hoogtepunten die de stad te bieden heeft, zoals het bezichtigen van Duoma Samta Maria Nascente, racen op het bekende F1 circuit van Monza, een bezoek aan Castello Sforzesco en een Fasion Tour door de bekende straten van Milaan. 

De gasten hebben daarnaast genoten van al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. De avonden waren gevuld met een combinatie van traditionele restaurants en één van de hipste hotspots van de stad.

Vanzelfsprekend was team Gimago van het begin tot het einde aanwezig om de incentive tot een succes te laten verlopen!

Share This