Het jaar afsluiten in stijl dec. 2016

Posted By on december 20, 2016 in Cases, Events |

Het jaar afsluiten in stijl dec. 2016

Kerstfeest met diner, 80 personen

Op 16 december jl. hebben wij de gasten van onze opdrachtgever met alle egards ontvangen voor een kerstdiner met aansluitend een feestavond.

Bij binnenkomst werd men in de foyer live toegezongen met jazzy hits waarna men met een glas bubbels in de hand een prachtige zaal binnenstapte, volledig gehuld in kerstsferen.

Mooi gedekte tafels, grote kerstbomen, kaarslicht en de jazz muziek op de achtergrond vormde het juiste recept voor dit gezellige diner. Na de award uitreikingen voor de medewerkers van het jaar opende de Chef zijn buffet met o.a. winsterse klassiekers als Paté en croûte, wildstoofschotel, rouleau van fazant op een bedje van zuurkool. Als afsluiter van het diner werd er een prachtig dessert buffet gepresenteerd met zoete lekkernijen en een chocolade fontein.

Op het moment dat men  nog even rustig zat na te genieten van al dit lekkers, begon de DJ rustig aan de sfeer wat op te voeren met wederom een stukje live muziek.

Hij kreeg de gasten als snel op de dansvloer, de zaal werd verkleind om de intieme sfeer te behouden en de voetjes konden van de vloer!

Voor de internationale gasten kwamen passeerde er zelfs nog diverse Marrokaanse nummers de revue.

De avond liep op z’n einde, eenieder keerde huiswaarts nog nagenietend van én uitkijkend naar…. ‘The most Wonderfull time of the Year!’

 

 

 

Share This