Christmas Party dec. 2016

Posted By on december 20, 2016 in Cases, Events |

Christmas Party dec. 2016

December 2016, Personeelsfeest, 275 gasten

Een DROOM van een kerstfeest in een PRACHTIGE ambiance met LIVE cooking en NON STOP hits van een TOP Band! Wat een avond!

Alle genodigden (zelfs wij van Gimago business events) keken erg uit naar dit jaarlijks terugkerende kerstfeest. Dit jaar is er gekozen voor een zeer veelzijdige locatie met een diversiteit aan ruimtes in mediterrane sferen. De gasten werden ontvangen met een glas prosecco uitgedeeld door onze hostesses en werden toegezongen door onze zanger die beide - geheel in christmas stijl - voor een zeer sfeervol ontvangst zorgden.

Na het openingswoord van de directeur en de felicitaties van de jubilarissen, werden de gasten verwend met hoogstaande culinaire gerechten. De gasten konden in alle zalen bij de verschillende ‘live cooking’ punten kleine gerechtjes proeven gedurende de avond. Daardoor waren de gasten constant in beweging en kreeg de avond een dynamisch geheel. Aan entertainment geen gebrek deze avond; de Barista Boys zorgden voor heerlijke koffies in combinatie met huisgemaakte chocola van de patissier, de gasten konden een gokje wagen aan één van de casinotafels zoals Blackjack of Roulette. Ongekend leuke momenten werden vastgelegd in het fotohokje met kerstprops en de gasten stonden in de rij voor de digitale karikaturist. Last but not least de muzikale omlijsting. Tot in de late uurtjes werd gedanst en genoten van de 7-koppige band die er afwisselend met de DJ een geweldig feest van maakte.

Merry Chistmas Everyone!

Share This