Personeelsweekend Haarlem okt. 2016

Posted By on oktober 28, 2016 in Cases, Events |

Personeelsweekend Haarlem okt. 2016

Personeelsweekend, Teambuildingsactiviteit met diner, feestavond en overnachting, 80 personen

Onze opdrachtgever was al weken in de ban van dit gezellige personeelsweekend. De medewerkers werden wel geïnformeerd over de datum en overnachtingaccommodatie, maar niet over de invulling van de teambuildingsdag. Van te voren kregen de medewerkers al diverse hints via de mail en mobiele telefoon. Daardoor kwam het personeelsweekend steeds meer tot leven.

Op zaterdag 1 oktober was het dan zover: de start van het personeelsweekend! De medewerkers werden ontvangen in het gezellige Stayokay Haarlem. Na het droppen van de bagage stapte de groep op de fiets naar restaurant Stempels voor een uitgebreide lunch. Na de lunch volgde de speluitleg: een spannend spel in het centrum van Haarlem, waarbij alles draait om samenwerken, communicatie, vertrouwen en wantrouwen.

Tijdens het spel was voldoende tijd om te genieten van de stad en de gezelligheid met elkaar. Aan het einde van de middag kwam iedereen weer bijeen bij Stayokay Haarlem voor een lekkere borrel en heerlijke barbecue.

Na het diner luidde niemand minder dan Tante Sjaan uit de Jordaan de feestavond in. Zij weet wel hoe je een feestje op gang brengt! De heupen werden flink los geschud met een swingende feestavond tot gevolg. Tot in de late uurtjes werd gezonden en gedanst…

De volgende ochtend kwam iedereen weer fris en fruitig de ontbijtzaal binnen druppelen. De enkele kleine oogjes werden al gauw geopend na een ware Haka demonstratie in de ontbijtzaal!  Na het ontbijt werden de medewerkers meegenomen naar het naastgelegen park voor een afsluitende energizer in de vorm van een Traditionele Haka Workshop. De Ka Maté Haka is een beroemde Nieuw-Zeelandse strijddans die oorspronkelijk door de Maori strijders gedanst werd als uiting van de passie, kracht en identiteit. Tegenwoordig zien we deze Maori-traditie terug in het moderne rugby. De zon scheen en bijna iedereen deed mee. Een mooie actieve afsluiter van een geslaagd personeelsweekend!

Dit concept kunnen wij realiseren op diverse locaties in het land.

Share This