Amsterdam Summer Glam! Aug. 2016

Posted By on oktober 13, 2016 in Cases, Events |

Amsterdam Summer Glam! Aug. 2016

Augustus 2016, Meeting met diner en feestavond, 100 personen

De zomer loopt op z’n eind en alles gaat weer beginnen. Back to business! Dat geld ook voor onze opdrachtgever die afgelopen vrijdag 26 augustus 2016 haar medewerkers uitnodigde voor een frisse start na de zomer.

We trapte af met een gezamenlijk start en welkomstlunch aan het Amsterdamse IJ in restaurant Zouthaven. Met het water en het zonnetje op de achtergrond genoten de gasten van de lunch en de ambiance. Vervolgens werden de medewerkers verwacht in het statige Mövenpick hotel om de hoek, waar men ‘s middags een intensieve presentatie en vergadering bijwoonde.  Na een intensieve werksessie werden de medewerkers aan het einde van de dag meegenomen naar de opstapplaats voor hun tour door de Amsterdamse grachten. Vier luxe sloepen lagen klaar met aan boord voldoende hapjes & drankjes om vervolgens lekker uit te waaien en bij te kletsen met elkaar. Als dit geen Summer Glam is?

Na ruim 2 uur varen meerden de sloepen aan bij het Delirium Café, recht tegenover het Mövenpick hotel onder het centraal station en werden de gasten in stijl ontvangen met een glaasje Prosecco. Al gauw ontvlamde de Chef kok de BBQ en kon een ieder genieten van een zomerse maaltijd. Het is goed toeven op het grootste bierterras van Nederland! Met een ondergaande zon en uitzicht over het IJ was het perfecte plaatje compleet. Geleidelijk liep de BBQ over in een swingende feestavond waar de DJ tot de late uurtjes draaide… 

Share This