Amsterdam meets Coldplay Juni 2016

Posted By on augustus 18, 2016 in Cases, Events |

Amsterdam meets Coldplay Juni 2016

Juni 2016, partnerdagen, 50 personen

“Wij waren erbij!” “Lange files richting de Amsterdam ArenA tegen het weekend van 23 en 24 juni 2016. Wellicht heeft u het voorbij zien komen, een onvergetelijk optreden van Coldplay en wij waren erbij! Dit meerdaagse event voor onze opdrachtgever waarin activiteiten werden afgewisseld met ontspanning bracht ons naar dit geweldige concert.

De gasten werden de eerste avond ontvangen in het nieuwe Jaz in the City hotel waar hun onvergetelijke weekend begint. De volgende dag gingen de gasten met twee luxe sloepen de Amsterdamse grachten verkennen onder leiding van enthousiaste professionele gidsen eindigend op het altijd gezellige Leidseplein. Hierna hadden de gasten tijd om op eigen gelegenheid te genieten van de prachtige stad.

Na een actieve dag werden de gasten getrakteerd op een borrel met aansluitend een exclusief diner in één van de mooie lounges van de Amsterdam ArenA. Terwijl er fantastisch gegeten werd kon men het voorprogramma vanuit de lounge volgen. Na het diner waren er prachtige plaatsen op de hoofdtribune en begon het spektakel, Coldplay, wat een geweldig concert!  Hier werd nog lang nagepraat op de afterparty in de Skybar in de Amsterdam ArenA... Nog een klein afzakkertje in het hotel en de volgende dag na het ontbijt was het evenement ten einde.

Share This