Jubileumweekend Juli 2016

Posted By on augustus 22, 2016 in Cases, Events |

Jubileumweekend Juli 2016

Juli 2016, 50-jarig bestaan, 350 - 1000 personen

Gimago Business Events kijkt terug op een geslaagd jubileumweekend ter ere van het  50-jarig bestaan van onze opdrachtgever.  Wat een mijlpaal! In het eerste weekend van juli dit jaar werden medewerkers, leveranciers en relaties van de opdrachtgever uitgenodigd om dit heugelijke feit met hen te vieren.

Op vrijdagavond vond er een bijzonder personeelsfeest plaats op eigen locatie. De showroom werd compleet omgetoverd tot feestlocatie en de genodigden werden op de rode loper ontvangen met een glaasje bubbels. Ondertussen gebeurde er van alles voor de gasten qua entertainment en genieten ze de avond van een DJ die vanuit zijn eigen Fiat 500 staat te draaien, een swingende vetkuifband die met veel bombarie kwam binnenrijden in een open auto en blijkt ook de foto booth bus een zeer groot succes! Er werd tot in de laate uurtjes genoten en uitbundig gedanst op de swingende beats.

De volgende dag moest de locatie weer op tijd gereed zijn voor de feestelijke open middag. Vandaag viert de opdrachtgever zijn jubileum met familie, medewerkers, vrienden, klanten en leveranciers. De, op maat gemaakte, vlaggen hangen uit en het enthousiaste personeel staat klaar. Met trots krijgen de gasten een rondleiding over het feestelijk aangeklede terrein, worden voorzien van een hapje en drankje en voor de kinderen is er buiten zelfs een speciale hoek ingericht waar een echte auto helemaal versierd mag worden, ook een springkussen ontbreekt uiteraard niet. Een DJ zorgt voor de muzikale aankleding en weer gaan de voetjes van de vloer, wat een feest!  Ongeveer 1000 gasten waren deze middag aanwezig en maakten onderdeel uit van een geslaagd jubileumweekend.

Share This