I Feel Good To Do Good! Citizen Day Juli 2016

Posted By on augustus 23, 2016 in Cases, Events |

I Feel Good To Do Good! Citizen Day Juli 2016

Juli 2016, Citizen Day, 180 personen

Ieder jaar zetten de medewerkers van deze opdrachtgever zich wereldwijd  in (maar liefst in 160 landen!) voor maatschappelijke projecten tijdens “Citizen Day” een vrijwilligersdag waarbij zij een steentje bijdragen aan lokale organisaties. Voor de 6e keer organiseerde Gimago Business Events dit voor de medewerkers van onze opdrachtgever in Hoofddorp en omgeving. Van goed doen in het groen, naar de handen uit de mouwen steken op de kinderboerderij. Ouderen een onvergetelijke dag bezorgen in het verzorgingstehuis, de wachtkamer van de ziekenhuispoli op de kinderafdeling opvrolijken met vrolijke schilderijen etc. etc. Met meer dan 10 goede doelen is er door de medewerkers bergen werk verzet!

Na deze enerverende dag werden de medewerkers ontvangen in het Westeinder Paviljoen te Aalsmeer. Even met de voeten in het zand of binnen bijkletsen in het stijlvolle restaurant.
Gedurende de dag was er ook een professionele fotograaf en een filmcrew aanwezig die de mooiste momenten hebben weten vast te leggen. Tezamen hebben zij hard gewerkt om terplekke een compilatie in elkaar te draaien. Voorafgaand aan de gezellige barbecue werd de compilatie vertoond tijdens de filmpresentatie. Een absoluut hoogtepunt! Terwijl de directeur alle medewerkers toesprak over wat zij die dag allemaal hebben bereikt en betekend genoten de gasten van een welverdiend drankje na deze bijzondere dag. Op naar volgend jaar!

Share This