Taart voor tevreden opdrachtgevers!

Posted By on februari 10, 2016 in Nieuws |

Taart voor tevreden opdrachtgevers!

10/02/2016 - Taart voor tevreden opdrachtgevers!

Dinsdag 9 februari ging team Gimago op tour door Nederland, om te evalueren met onze opdrachtgevers, eens een bezoek te brengen aan locatie-partners en ook nog eens kennis te maken met nieuwe opdrachtgevers. Vertokken vanuit bruisend Limmen, reden wij eerst naar Almere en tourden daarna door naar Zaandam.

De eerste evaluatie verliep uitstekend! Over dit kerstfeest was iedereen zeer te spreken. Gelijk een nieuwe datum geprikt voor 2016. Om dit geslaagde evenement te vieren, brachten wij voor onze opdrachtgever een overheerlijke taart mee! Aansluitend even op bezoek gegaan bij de locatie waar deze gezellige kerstbijeenkomst plaatsvond. 

Ten slotte aan het einde van de dag een kennismakingsgesprek betreft een evenement. Wie weet wat voor moois hier nog uit voort komt! Kortom: een zeer geslaagde en productieve dag.

Share This