Nieuwsjaarsbijeenkomst op eigen locatie

Posted By on januari 9, 2016 in Cases, Events |

Nieuwsjaarsbijeenkomst op eigen locatie

Home | Events | Nieuwjaarsbijeenkomst op eigen locatie

Januari 2016, Personeelsfeest, 100 personen

Een feest op eigen locatie? In een magazijn of op een buitenterrein? Geen probleem! Gimago zorgt voor een waar spektakel. Tussen de werkzaamheden van de dag door, werd een tent in het magazijn opgebouwd, waar later op de avond een gezellige nieuwjaarsreceptie gevierd werd!

Terwijl de gasten het compleet omgetoverde magazijn inliepen speelde de DJ een achtergrondmuziekje. Voorafgaand aan de verdere activiteiten deze avond, sprak de directeur een welkomstwoord uit. Happy New Year, proost op het nieuwe jaar! Genietend van de hapjes op tafel, luisterden de gasten aandachtig naar het welkomstwoord.

Een heerlijk glas wijn of een koud getapt biertje ging gepaard met deze heerlijke hapjes. Of: één van de 200 mogelijke cocktails, die onze cocktailshaker voor jullie shakete!

Deze bijzondere avond werd natuurlijk op feestelijke wijze vastgelegd! En niet door een fotograaf maar door de gasten zelf! Samen met de leukste collega’s op de foto in het fotohokje, behangen met allerlei attributen. Net als op het station, kregen de gasten direct een fotoprintje mee. Wat een leuk aandenken!

Een heerlijk walking dinner zorgde voor een gevulde buik. Uiteraard rekening houdend met de dieet- en allergiewensen. Ook gedurende het heerlijke diner werden de gasten prima vermaakt. De DJ speelde de (disco) sterren van de hemel en... lach eens naar het vogeltje!

Share This