Nieuwjaarsreceptie in Utrecht

Posted By on januari 12, 2016 in Cases, Events |

Nieuwjaarsreceptie in Utrecht

Home | Events | Nieuwjaarsreceptie in Utrecht

Januari 2016, Personeelsfeest, 130 personen

Nieuw jaar! Nieuwe ronden, nieuwe kansen… en dat is precies het uitgangspunt van deze avond. Op een zeer karakteristieke locatie in Utrecht speelde de DJ de lekkerste nummers en ook verzoekjes waren hem niet vreemd. Onder het genot van heerlijk eten, drinken en het nodige vertier werd het nieuwe jaar goed ingeluid. Uiteraard mocht ook de toespraak van de directeur hierbij niet ontbreken. Om deze avond vast te leggen op de meest hilarische manier, konden de gasten op de foto in het fotohokje, met allerlei attributen.

Aan het begin van de avond speelt de eigen band van de opdrachtgever haar mooiste nummers. Hierna nodigde de vier koppige Cartoon-band  uw gasten uit om mee te zingen, op het podium, om op deze leuke manier hun zangtalent ten gehore te brengen. Om het iedereen naar de zin te maken, wisselde de band af met de DJ.

Gokje wagen? Voor diegene die hun geluk willen beproeven in het nieuwe jaar hebben wij casinotafels geplaatst.  Hier werd uiteraard niet met echt geld gespeeld, maar wel met gepersonaliseerde dollars! 

Share This