IJsland Incentive Januari 2016

Posted By on januari 21, 2016 in Cases, Events |

IJsland Incentive Januari 2016

Home | Events | IJsland Incentive Januari 2016

Januari 2016, Incentive, 100 personen

IJsland, ongeveer drie keer zo groot als Nederland, is één van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa. Tijdens de vierdaagse reis naar IJsland ontdekten de gasten warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren, watervallen en het noorderlicht. Maar laten we vooral het nachtleven niet vergeten. Het centrum van Reykjavík zorgde voor voldoende vertier met haar gezellige bars en restaurants. Gimago was aanwezig om deze bijzondere reis in goede banen te leiden. 

Het programma bestond uit een deel vertier en een deel meetings in het luxe hotel, midden in Reykjavik. Tijdens de meetings kregen de gasten interessante workshops van ingevlogen trainers. Al het personeel weer op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? Mooi, dan kan de bikini aan! We bezochten de bekendste watervallen van IJsland, de Secret Lagoon en reden een prachtige route door het Thingvellir National Parc. Overdag werd er heerlijk gelunched in bijvoorbeeld The Greenhouse en 's avonds dineerden zij overheerlijk in restaurant Idno. En to top it all off: iedere avond organiseerde Gimago voor haar opdrachtgever een spetterend feest op diverse locaties!

Share This