Christmasparty: Join the band!

Posted By on december 22, 2015 in Cases, Events |

Christmasparty: Join the band!

Home | Events | Christmasparty: Join the band!

December 2015, Personeelsfeest, 100 gasten

Op een prachtige locatie, VIEW te Almere, vond deze avond een oergezellig feest plaats! Al was het buiten koud, de gasten werden warm ontvangen. Met uitzicht op de skyline van Almere, genietend van een hapje en een drankje, juichten de gasten hun directeur toe na zijn welkomst toespraak.

Certificaten, cadeaus en awards werden uitgereikt en de gasten konden even gezellig met elkaar bijkletsen. Na het welkomstwoord werden de gasten verzocht naar het restaurant te verplaatsen. Daar wachtte hen een overheerlijk buffet, op meerdere punten. Bij het buffet werd uiteraard rekening gehouden met de dieet- en allergiewensen van uw gasten. Het restaurant en de rest van de locatie waren compleet in luxe kerststijl ingericht.

Daarna was het tijd voor een feestje! In samenwerking met de band Cartoon leverden wij het concept: ‘Join the band’. Karaoke, maar dan veel leuker! De gasten kregen namelijk de kans om zich aan te sluiten bij de band. Gimago verspreidde jukeboxjes met de te kiezen nummers door de zaal. Niets moest en alles mocht, was het motto van deze avond! Dit motto is goed aangeslagen bij de gasten, want zij hebben zich reuze goed vermaakt. Bijna iedere gast heeft wel een nummertje met de band meegezongen, of zelfs meegespeeld op de gitaar!

Share This