Bal Masqué in prachtige kerk

Posted By on december 16, 2015 in Cases, Events |

Bal Masqué in prachtige kerk

Home | Events | Bal Masqué in prachtige kerk

December 2015, Personeelsfeest, 450 gasten

In stijl werden de gasten ontvangen met een sprankelend welkomstdrankje. Het driekoppig vrouwenkoor en de twee prachtige steltenlopers verwelkomden de gasten. De gasten stapten de kerk binnen en waanden zich op een Venetiaans Carnaval: Bal Masqué! 

Prachtig uitgelichte pilaren, op de lange tafels staan feestelijke bloemstukken met veren, maskers en juwelen. Levende standbeelden, gekleed in Bal Masqué stijl, deelden a la minute geschreven complimenten uit, gepaard met een glimlach en chocoladehartjes. Drie Polaroid dames maakten instant foto's en deelden deze uit aan de gasten. 

Na het drie gangen diner draaide de DJ up tempo muziek en de voetjes gingen van de vloer. De saxofonist speelde de sterren van de hemel, zijn geïmproviseerde jazzy sounds gaven de DJ een lekker funky tintje dat je niet snel wordt vergeten.

Share This