Go with the snow Familiedag

Posted By on november 20, 2015 in Events |

Go with the snow Familiedag

Home | Events | Go with the snow Familiedag

November 2015, Familiedag, 325 personen

Deze familiedag was dit jaar met recht een super COOLe Family Day! Wij hebben deze namelijk doorgebracht in Winterse Sferen in SnowPlanet…dus handschoenen, mutsen en sjaals waren aangetrokken! De kinderen beleefden een dag die ze nooit meer zullen vergeten en we weten het allemaal “als de kinderen het naar hun zin hebben”…

Ook de volwassenen is het aan niets ontbroken! Winterse drankjes en hapjes gecombineerd met winterse gezelligheid en entertainment.

Deze zondag zijn wij goed begonnen met een uitgebreid brunchbuffet. Allerlei lekkers en voor de kids een apart kinderbuffet. Na deze brunch werd iedereen opgehaald door professionele skileraren en werd hen materiaal aangemeten.  Ski- of snowboardles, of je eigen gang gaan: de keuze was reuze.

Voor de kinderen die niet gaan skiën hadden wij allerlei leuke spelletjes op de piste georganiseerd, denk hierbij aan ijssjoelen, ringgooien en pinguïn bowlen. Of de kids leefden zich uit op het springkussen! Animator ''Rudolph het rendier” liep rond en wist precies hoe hij de kinderen kon vermaken!

Na afloop dronken de gasten een borrel met een heerlijk hapje erbij.

Share This