Bierquiz met heerlijke proefbiertjes

Posted By on oktober 15, 2015 in Events |

Bierquiz met heerlijke proefbiertjes

Home | Events | Heerlijke bierquiz met proefbiertjes

Oktober 2015, Personeelsfeest, 60 gasten

Een evenement in hartje Amsterdam, met uitzicht over het IJ. Café Kootje, met haar ruime assortiment aan bieren, was deze avond het decor van dit gezellige personeelsfeest.

De gasten werden naar Amsterdam gebracht per luxe touringcar. Eenmaal aangekomen stond het eerste proefbiertje al op hen te wachten. Uiteraard gepaard met een lekkere bitterbal en tafelgarnituren.

Hierna ving de bierproeverij aan in combinatie met een hilarische bierquiz. Terwijl de bierkennis werd getest, werden vijf smaakvolle bieren geserveerd om de verscheidenheid aan smaken te leren kennen. Naast de bieren werd bij elk bier een passend gerechtje geserveerd wat varieerde van een krachtig soepje, een smaakvolle saté tot een minihamburger.

Wie kwam er als beste uit de bus en ging er vandoor met de bier bokaal? De avond eindigde met een informele borrel die opgeluisterd werd met gezellige muziek van Ruud Versteeg. Nog lang wordt er genoten van heerlijke bieren, bittergarnituur, elkaar en deze fantastische locatie met uitzicht over het IJ. 

Share This