Discofeest voor 200 medewerkers

Posted By on oktober 28, 2015 in Events |

Discofeest voor 200 medewerkers

Home | Events | Discofeest voor 200 medewerkers

Oktober 2015, Personeelsfeest, 200 personen

“This is your night, tonight, everything is gonna be allright”, Kool and the Gang zong het al, maar deze en vele andere discoknallers kwamen ten gehore op dit Discofeest! In het AFAS Stadion, waande de gasten zich in een echte authentieke discotheek deze avond! De gasten hadden zich prachtig uitgedost.

Een felgekleurde disco cocktail verwelkomde de gasten en de DJ draaide de lekkerste disconummers. Op de schermen kwamen de bijbehorende videoclips voorbij. De discoband zette de zaal volledig op z’n kop, de gasten leefden zich helemaal uit op de verlichte dansvloer. De inwendige mens werd niet vergeten, zelfs het eten en drinken was volledig in stijl! Herinnert u zich nog van vroeger; de glaasjes met de zoutjes, nootjes en de sigaretten op tafel? De sigaretten hadden we achterwege gelaten...

Rolschaatsende dames deelden hapjes uit en een heuse snackwand werd gevuld met de heerlijkste zoetig- en hartigheden. Bij de traditionele popcorn- en suikerspinkraam nuttigden de gasten de lekkerste zoetigheden.
Moe van het dansen? In het fotohokje werden de leukste aandenken voor thuis gemaakt! Of de avond werd vereeuwigd door middel van een (airbrush) tattoo!

Aan het einde van de feestavond kon iedereen een eigen hotdog samenstellen! En om de avond in stijl af te sluiten rolschaatste de dames nog één keer voorbij, met allerlei heerlijke soorten snoep, om de gasten nog een beetje extra naar de discotijd terug te brengen. Kortom, alles aanwezig voor een spectaculair discofeest!

Share This