SAIL IN 2015 – TALL SHIPS VAN DICHTBIJ

Posted By on augustus 20, 2015 in Events |

SAIL IN 2015 – TALL SHIPS VAN DICHTBIJ

Home | Events | SAIL IN 2015

De perfecte locatie om de SAIL IN 2015 te bewonderen had onze opdrachtgever al. Gimago verzorgde een tent compleet met terras en inrichting op de eigen locatie van het bedrijf. Het plaatje was compleet door het passende entertainment en de overheerlijke catering.

Onze gasten werden ontvangen met een petitfour, met bovenop het eetbare marsepeinen logo van het bedrijf. Onder het genot van het kopje koffie met lekkers, kwam de eerste boot voorbij gevaren. In het zonnetje op het terras was dit eerste schip goed te bewonderen.

Wie komt daar nu aan tafel staan!? De illusionist verscheen als tafelgoochelaar of als rondlopend entertainment. Of hij nu met kaarten, een toverstok, balletjes, sigaretten, touwen of de (trouw)ringen van de gasten goochelde, de illusionist deed dit op onnavolgbare wijze en met veel humor.

De namiddag brak aan: heerlijke hapjes werden geserveerd door de prachtige dames van de catering. De band stond ondertussen klaar om de sterren van de hemel te spelen! Bekende hits van toen en nu klinken door de luxe ingerichte tent. 

Met een goed glas wijn in de hand zag men het laatste 'tall ship' aan hen voorbij gaan over het Noordzeekanaal. 

 

Share This