SAIL 2015

Posted By on augustus 7, 2015 in Nieuws |

SAIL 2015

We tellen af naar een van de meest spectaculaire publieksevenementen van Nederland. De SAIL 2015! Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven.

SAIL Amsterdam is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL ook uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa.  Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Uiteraard is Gimago Business Events bij dit event aanwezig! Voor onze opdrachtgever organiseren wij op op 19 & 23 augustus een relatie evenement met een nautisch tintje. De opdrachtgever beschikt over een prachtig bedrijfspand aan het Noordzee kanaal welke een uniek uitzicht geeft over de honderden schepen. Een goede band, heerlijke gerechten en gezellige gasten maken dit evenement tot een onvergetelijke beleving.

 

Share This